Aktuelt

Hvordan bli en suksessfull eksportbedrift?

Innovasjon Norge inviterer til inspirasjon og speed-dating

La deg inspirere av suksessrike bedrifter og møt Innovasjon Norge og Eksfin til speed dates under Industriuka 2022!  Innovasjon Norge og Eksfin støtter på flere måter norske bedrifter med eksportpotensiale, og har invitert bedrifter som har lykkes til å dele sine erfaringer på godt og vondt.

Hvordan bli en suksessfull eksportbedrift?

Både innen karbonfangst og andre områder av omstillingen til grønn industri vokser det frem store eksportmuligheter for norsk næring. Å bli en del av eksportnæringer i vekst krever omstillingsevne, innovasjon, målrettet arbeid, kunnskap og kapital. Innovasjon Norge og Eksfin støtter på flere måter norske bedrifter med eksportpotensiale, og har invitert bedrifter som har lykkes til å dele sine erfaringer på godt og vondt.

Hortenbaserte Vissim er en ledende leverandør og teknisk innovatør innen maritime operasjoner og sikkerhet. Selskapet utvikler innovative softwareløsninger for maritim og offshore sektor. Fokus er å tilby løsninger for å optimalisere konstruksjons- og operasjonslogistikk for vindparker, samt å tilby sikkerhet til sjøs. Vissim har i dag utenlandskontorer i UK og Slovakia og Chief product officer Bjørnar Aas forteller om deres eksportreise.

Cambi Group AS ble kåret til årets eksportbedrift i 2019. Selskapet renser kloakkslam og omdanner det til nyttige produkter som biogass eller biogjødsel som brukes i landbruk. Selskapet kan vise til eksportsuksess over tid. Med base i Norge leverer selskapet prosjekter til land som Nederland, Spania, England, Skottland, Kina, USA og Singapore. Teknologien deres betjener 109 millioner mennesker på verdensbasis. Norman Weisz, Regionleder Norden i Cambi Group AS forteller om deres eksportreise.

I tillegg til inspirasjon fra disse vil det bli mulighet for din bedrift til å booke korte møter med Innovasjon Norge og/eller Eksfin for en prat om hvordan din bedrift kan få bistand til å lykkes internasjonalt.

Tommy Odinsen er internasjonaliseringsrådgiver i Innovasjon Norge. Han leder oss gjennom en to-trinns sesjon bestående av inspirasjon fra bedrifter og speed-dates med Innovasjon Norge og Eksfin. Arrangementet finner sted i Porsgrunn Arena, mellom 14.00 og 16.00 onsdag 1.6. Inspirasjonsdelen varer frem til 15.15 og speed-datingen skjer mellom 15.15 og 16.00.

Gratis påmelding med billett finner du under «Partner Events» på denne linken.

Vi gleder oss!