KRAFTEN TIL Å ENDRE

Porsgrunn Arena, Kjølnes Ring

30. mai – 2. juni 2022

Norges viktigste møteplass for grønn industri

Industriuka / VTEC 2022 er en arena for norsk industri i grønn omstilling. Arrangementet skjer på Porsgrunn Arena, Kjølnes Ring i Porsgrunn. Her finner du plattformer for faglig utvikling og erfaringsutveksling, og kan drive nettverksbygging på tvers av ulike industriaktører. Nytt av året er en stor messe som går to av dagene i uka; 1.-2. juni.

Om Industriuka    →

HVA?

Industriuka er en nasjonal møteplass grønn utvikling og industri står på dagsorden i diskusjoner, foredrag, innledninger og presentasjoner. Her vises fremtidens teknologier frem og skapes forretningsmuligheter for industribedrifter og leverandører.


Bakgrunnen til Industriuka →

HVOR?

Industriuka arrangeres midt i Norges største industriregion Grenland. Arrangementet huses av Porsgrunn, en by med over 100 års industrihistorie. I 2022 arrangeres Industriuka på Porsgrunn Arena, som ligger på Kjølnes, like utenfor sentrum av byen.


Praktisk informasjon →

HVEM?

Industriuka er for industrien, investorer, FoU/akademia og politikere. Industriuka og VTEC står sammen om å arrangere den viktigste årlige møteplassen for grønn industri, som en spennende kombinasjon av konferanse og messe.


Hvem står bak Industriuka? →

Siste nytt fra Industriuka

Stort messeområde

Nytt for Industriuka 2022 er at vi flytter til Porsgrunn Arena. Det gir oss blant annet en stor messehall hvor vi samarbeider med VTEC.

MESSEDAGER 01.-02. JUNI

Sammen ønsker vi å åpne dørene til nye forretningsmuligheter i det pågående grønne skiftet, både for de større aktørene så vel som de mindre leverandørene. Messehallen ble tidlig fullbooket. Oversikt over utstillere finner du på denne linken.

Om messeområdet    →

Var du på Industriuka 2021?

Vi var heldige som kunne jobbe sammen med en fin gjeng fra Grep gjennom hele Industriuka 2021. De dokumenterte hele konferansen gjennom flotte bilder og filmer. Å arrangere en konferanse er mye jobb og i denne filmen gir et lite innblikk «behind the scenes».

4

Dager

40

Foredragsholdere

800

plasser

120

stands

Industriuka arrangeres som et samarbeid mellom