Willy Legrand - International University of Applied Sciences

Dr. Willy Legrand er professor International University of Applied Sciences i Tyskland, med spesialisering i bærekraftig hospitality-infrastruktur og virksomhetsstyting. Gjennom de to siste tiårene har han etablert en rekke utdanningsprogrammer innenfor bærekraftig utvikling i forretning og hospitality-bransjen i Europa, Sør- og Nord-Amerika, Midt-Østen og Asia.

Legrand er hovedforfatter av «Sustainability in the Hospitality Industry: Principles of Sustainable Operations» og «Social Entrepreneurship in the Hospitality Industry: Strategies for Change«, som tar for seg de mange utfordringene bransjen står overfor i det kommende tiåret.

Legrand er også Akademisk Partner og Komitémedlem i Global Real Estate and Infrastructure (GRI Club) – Global Committee Sustainable Hospitality. Han er også visepresident for HospitalityNet World Panel on Sustainability in Hospitality. Panelet tar for seg presserende bærekraftsutfordringer, og støttes av over hundre profesjonelle aktører i industrien, konsulenter og vitenskapsfolk, gjennom en tverrfaglig tilnærming. Målet er å få bærekraft foranket bedre enn noen gang i forretningsdiskursen og beslutningsprosessene.