Industriuka Gullsponsor

Som gullsponsor får dere en unik mulighet til å bli en svært synlig samarbeidspartner for et arrangement som allerede nå er i god utvikling og synlig for mange.

Dette er fordelene ved å være gullsponsor for Industriuka:

  • Bedriften vil bli presentert som samarbeidspartner for Industriuka på nettsider (industriuka.no er hovedside) og annet markedsmateriell. Dette gjelder både i markedsmateriell publisert i samarbeid med media og i andre kanaler benyttet av hhv Industriuka og Green Industry Cluster om arrangementet.
  • Der det er plass til logo vil bedriftens logo settes inn sammen med øvrige samarbeidspartnere og sponsorer for Industriuka (bannere, nettsider mm).
  • Under kjernearrangementet Industridagen i Ælvespeilet 03.november og Offshorekonferansen 04.november vil gullsponsorer og hovedsamarbeidspartnere bli presentert med sin bedriftslogo på banner på hver side av scenen og på banner(e) i sidesalen med stands som blir inngangen til konferansesalen.
  • Bedriften kan kostnadsfritt sette opp en stand på 3kvm i Ælvespeilet under Industridagen og Offshorekonferansen
    Bedriften blir presentert som sponsor for Industriuka på pausebilder under arrangement i Ælvespeilet
  • Som gullsponsor få dere 2 billetter til Industridagen og 2 billetter til Offshorekonferansen inkl. lunsj begge dager.

 

Last ned skjema for å registrere deg som samarbeidspartner

Sponsorpakker

Gullsponsor 75 000kr
Som gullsponsor får dere en unik mulighet til å bli en svært synlig samarbeidspartner for et arrangement som allerede nå er i god utvikling og synlig for mange.

Se mer informasjon

Sølvsponsor 50 000kr
Som sølvsponsor til Industriuka vil du også få bli synlig som samarbeidspartner.

Se mer informasjon

Sponsoravtalene som kan inngås med Industriuka har ulike nivåer. Ettersom Industruka utvikles til å bli et årlig arrangement kan dere velge mellom en varighet på ett eller to år på begge nivåvalg.