Industriuka Sølvsponsor

Som sølvsponsor til Industriuka vil du også få bli synlig som samarbeidspartner.

Dette er fordelene ved å være sølvsponsor for Industriuka:

  • Bedriften vil bli presentert som samarbeidspartner for Industriuka på nettsider (industriuka.no er hovedside) og annet markedsmateriell. Dette gjelder både i markedsmateriell publisert i samarbeid med media og i andre kanaler benyttet av hhv Industriuka og Green Industry Cluster om arrangementet. NB! Det vil være en forskjell på synlighet for gull- og sølvsponsorer. På trykte flater vil kun gullsponsorer synliggjøres dersom det ikke er plass til alle sponsorer.
  • Der det er plass til logo vil bedriftens logo settes inn sammen med øvrige samarbeidspartnere og sponsorer for Industriuka (bannere, nettsider mm). Sølvsponorer vil få litt annen plassering enn gullsponsorer.
    Under kjernearrangementet Industridagen i Ælvespeilet 03.november og Offshorekonferansen 04.november vil gullsponsorer og hovedsamarbeidspartnere bli presentert med sin bedriftslogo på banner på hver side av scenen og på banner(e) i sidesalen med stands som blir inngangen til konferansesalen, med logo i litt mindre størrelse enn gullsponsorer
  • Bedriften kan kostnadsfritt sette opp en stand på 3kvm i Ælvespeilet under arrangement i Ælvespeilet
  • Som sølvsponsor få dere 2 billetter til Industridagen 03.november eller Offshorekonferansen 04. november inkl. lunsj.

 

Last ned skjema for å registrere deg som samarbeidspartner

Sponsorpakker

Gullsponsor 75 000kr
Som gullsponsor får dere en unik mulighet til å bli en svært synlig samarbeidspartner for et arrangement som allerede nå er i god utvikling og synlig for mange.

Se mer informasjon

Sølvsponsor 50 000kr
Som sølvsponsor til Industriuka vil du også få bli synlig som samarbeidspartner.

Se mer informasjon

Sponsoravtalene som kan inngås med Industriuka har ulike nivåer. Ettersom Industruka utvikles til å bli et årlig arrangement kan dere velge mellom en varighet på ett eller to år på begge nivåvalg.