Samarbeidspartnere og sponsorer

Bli sponsor

Gullsponsor: 75.000kr

Som gullsponsor får dere en unik mulighet til å bli en svært synlig samarbeidspartner for et arrangement som allerede nå er i god utvikling og synlig for mange. Dette er fordelene ved å være gullsponsor for Industriuka:

 • Bedriften vil bli presentert som samarbeidspartner for Industriuka på nettsider (industriuka.no er hovedside) og annet markedsmateriell. Dette gjelder både i markedsmateriell publisert i samarbeid med Varden (verdi kr. 100.000) og i andre kanaler benyttet av hhv Industriuka og Green Industry Cluster om arrangementet.
 • Der det er plass til logo vil bedriftens logo settes inn sammen med øvrige samarbeidspartnere og sponsorer for Industriuka (bannere, nettsider mm).
 • Under kjernearrangementet Industridagen i Ælvespeilet 26. oktober vil gullsponsorer og hovedsamarbeidspartnere bli presentert med sin bedriftslogo på banner på hver side av scenen og på banner(e) i sidesalen med stands som blir inngangen til konferansesalen.
 • Bedriften kan kostnadsfritt sette opp en stand på 3kvm i Ælvespeilet under vår kjerne arrangementer
 • Bedriften blir presentert som sponsor for Industriuka på pausebilder under vår kjerne arrangementer
 • Som gullsponsor få dere 2 billetter til Industridagen samt 2 billetter til sosialt arrangement inkl. middag om kvelden samme dag.

Sølvsponsor: 50.000kr

Som sølvsponsor til Industriuka vil du også få bli synlig som samarbeidspartner. Dette er fordelene ved å være sølvsponsor for Industriuka:

 • Bedriften vil bli presentert som samarbeidspartner for Industriuka på nettsider (industriuka.no er hovedside) og annet markedsmateriell. Dette gjelder både i markedsmateriell publisert i samarbeid med Varden (verdi kr. 100.000) og i andre kanaler benyttet av hhv Industriuka og Green Industry Cluster om arrangementet. NB! Det vil være en forskjell på synlighet for gull- og sølvsponsorer. På trykte flater vil kun gullsponsorer synliggjøres dersom det ikke er plass til alle sponsorer.
 • Der det er plass til logo vil bedriftens logo settes inn sammen med øvrige samarbeidspartnere og sponsorer for Industriuka (bannere, nettsider mm). Sølvsponorer vil få litt annen plassering enn gullsponsorer.
 • Under kjernearrangementet Industridagen vil sølvsponsorer bli presentert med sin bedriftslogo på banner på hver side av scenen og på banner(e) i sidesalen med stands som blir inngangen til konferansesalen i litt mindre størrelse enn gullsponsorer.
 • Bedriften kan kostnadsfritt sette opp en stand på 3kvm i Ælvespeilet under kjernearrangementer
 • Som sølvsponsor få dere 2 billetter til våre kjernearrangementer

Ønsker du å bli sponsor kan du sende henvendelse til lene@greenindustrycluster.no

Industriuka arrangeres som et samarbeid mellom