KRAFTEN TIL Å HANDLE

Porsgrunn Arena, Kjølnes Ring

10.-13. juni 2024

Konferanse 10.-13. juni | Messe 12.-13. juni 

Bookingen til 2024 har åpnet – sikre deg plass på Industriuka 2024 nå!

Flere utstillere har allerede tatt posisjon og booket sin stand til Industriuka 2024 – tør du vente? Bestill standplass her!

Grenland er Norges ubestridt største industriregion, og i årene fremover skal det investeres store summer i og ut fra regionen. En stor del av dette vil være investeringer i bærekraftige industriprosjekt, og målet er at Grenland skal bli verdens første klimapositive industriregion innen 2040. Dette er et ambisiøst mål. For å lykkes er en avhengig av et utstrakt teknologi- og leverandørsamarbeid mellom bransjer, klynger og regioner.

Industriuka skal være den årlige møteplassen der industrien møter leverandørene, politikerne og akademia, for sammen inspireres og finne løsninger for å kunne endre verden og påvirke og endre industrien i en grønnere retning. Det er derfor vi sier Industriuka – Kraften til å endre!

HVEM?

Industriuka er for industrien, leverandørene, investorene, akademia og politikere. Industriuka tar mål av seg å være den viktigste årlige møteplassen for alle som har virksomhet knyttet til grønn industri. Møt viktige kunder, beslutningstakere, fremtidige arbeidstakere og retningsgivere på messe, konferanse, seminarer og workshops.

HVA?

Opplev yrende messeliv, konferanse med fokus på aktuell tematikk, gode møteplasser med tid til samtale, hyggelige sosiale tilstelninger og ikke minst nye ideer og forretningsmuligheter. Industriuka er arenaen din virksomhet trenger for å ta posisjon og være med på reisen mot en bærekraftig fremtid.

HVOR?

Industriuka arrangeres midt i Norges største industriregion – Grenland. Vertskapsby er Porsgrunn, med messe og konferanse i Porsgrunn Arena. Samtidig arrangeres Industriuka over hele Grenland, med frokostmøter, sosiale tilstelninger, fagarrangementer og debatter på mange ulike steder.

Siste nytt fra Industriuka