Karrierebørsen

KARRIEREBØRSEN

Karrierebørsen er en arena for forhåndsavtalte speedintervjuer mellom utstillere og student/jobbsøker. Tilgang og deltagelse inn mot Karrierebørsen er forbeholdt utstillere/sponsorer. Speedintervjuene vil foregå under messedagene, og følger i hovedsak messens åpningstider. 

Midt på Generasjon Z-øyen finner du Karrierebørsen, som er en unik rekrutteringsarena forbeholdt Industriukas utstillere og samarbeidspartnere. På Karrierebørsen vil det foregå forhåndsavtalte speedintervjuer hvor næringslivet tilbyr masteroppgaver, internships, traineeprogrammer og ansettelser i framtidens industriprosjekter. Med utsolgte messehaller og fagkonferanse med meget sterkt felt, tyder alt på at Industriuka 2024 blir større enn noensinne.

Her bør du være – enten du vil rekruttere eller rekrutteres!
Se alle stillinger Slik fungerer Karrierebørsen

 

I FORKANT AV INDUSTRIUKA

Meld inn behov

Trenger du folk eller problemløsing? Lag en tydelig behovsbeskrivelse som danner grunnlaget for dine speedintervjuer på Karrierebørsen. Behovesbeskrivelsen lyses ut på industriuka.no, i nyhetsbrev, sosiale medier og andre relevante kanaler. I tillegg presenteres behovsbeskrivelsene til studenter gjennom samarbeid med universiteter og høyskoler.

Siden det er begrenset antall plasser på Karrierebørsen må antall behovsbeskrivelser avtales direkte med Industriuka.

Motta søkerliste og sett opp møteplan

Når utlysningsperioden er ferdig mottar du en oversikt over de som har meldt interesse. Du  bestemmer selv hvem  du ønsker å møte til speedintervju, og setter opp en prioriteringsliste. Denne returneres til Industriuka. Industriuka setter opp din møteplan på Karrierebørsen og koordinerer gjennomføringen. Alle som har vist interesse for behovsbeskrivelser vil få svar, også de som ikke inviteres til speedintervju.

UNDER INDUSTRIUKA

Finn din plass på Karrierebørsen

Du får tildelt dedikert plass på Karrierebørsen til gjennomføring av dine speedintervjuer. Det er viktig at bedriften stiller med riktig og nok personell, slik at sjansen for god match er optimal.

Gjennomfør dine speedintervjuer

Målet med speedintervju er å etablere et direkte dialog og førsteinntrykk mellom bedrift og kandidat. Det er satt av 15-20 minutter per intervju. Et vellykket speedintervju resulterer i håndfast avtale om videre dialog og prosess mot ansettelse.

 

ETTER INDUSTRIUKA

Følg opp dialogen

I etterkant av arrangementet vil Industriuka følge opp både utstiller og student, for å forsikre oss at opplevelsen blir så god som mulig for begge parter. Alle henvendelser behandles konfidensielt..

Ansett fremtidens problemløsere

Gjennom deltakelse på Karrierebørsen under Industriuka har du kommet tidlig i posisjon, og kan ansette de som skal fylle bedriftens behov i fremtiden, kanskje allerede før behovene oppstår. Gratulerer!