Generasjon Z

Hvorfor Generasjon Z på Industriuka?

Industriuka jobber kontinuerlig for å tilpasse arrangementet slik at vi som bransje best mulig kan tilpasse og posisjonere oss for fremtiden.

Derfor, nytt av året, presenterer vi Generasjon Z vår egen skreddersydde arena der vi har fokus på å skape effektive møtepunkt mellom studenter og næringsliv. Generasjon Z inkluderer egen øy i messehallen, med dedikert scene, eget kafé- og mingleområde og den helt nye rekrutteringsarenaen Karrierebørsen.

Generasjon Z gjøres mulig med støtte fra Sparebankstiftelsen Telemark, USN og SESAM!

SE program for generasjon z

Generasjon Z øy i messehallen

Sentralt i messehallen finner du Generasjon Z-øya, et samlingspunkt for studenter, lærere, elever og arbeidsgivere. På øya vil du treffe studenter og personale fra relevante universiteter, fagutdanninger og høyskoler. Generasjon Z-øya har egen scene, kafé- og mingleområde og et dedikert område til Karrierebørsen.

Generasjon Z scene

Generasjon Z-scenen er forbeholdt presentasjoner fra studenter og bedrifter som er i rekrutteringsmodus.

Studentene oppfordres til å ta ordet og vise seg fram for sine fremtidige arbeidsgivere, og bedrifter som trenger hoder og hender har anledning til å presentere sine attraktive muligheter for fremtidens problemløsere.

Generasjon Z kafè og mingleområde

Industriuka har stort fokus på å skape gode og inkluderende rammer. Generasjon Z-øyas kafé- og mingleområde er en velegnet arena for uformelle samtaler over en kaffekopp, en pust i bakken mellom møter eller en vaffel med din nyeste kundekontakt.

Karrierebørsen

Midt på Generasjon Z-øyen finner du Karrierebørsen, en annerledes og unik rekrutteringsarena. Her vil det foregå forhåndsavtalte speedintervjuer hvor næringslivet tilbyr masteroppgaver, internships, traineeprogrammer og ansettelser i framtidens industriprosjekter.

Hvordan bli med på speedintervju?
Det er åpent for ALLE å søke. Når søknadsfristen er utløpt vil aktuelle kandidater bli invitert til speedintervju under messedagene 12.-13. juni.

Grunnet plass begrensning i messehallen, har vi ikke mulighet til å invitere alle søkere til speed intervju. Fortvil ikke, din søknad er fortsatt aktuell og bedriften kan i ettertid invitere kandidater til ordinære intervju.

SE ALLE STILLINGER LES OM KARRIEREBØRSn