Generasjon Z

Generasjon Z er vår egen skreddersydde rekrutteringsarena med utstilling, workshops, karrierebørs og fokus på å skape effektive møter mellom studenter og næringsliv.

Hvorfor Generasjon Z på Industriuka?

Rekordlav ledighet på 1,6% – Stor konkurranse om de samme hodene – Motvirke lønnsspiraler og kannibalisering i like sektorer – Tidlig nok rekruttering av de beste hodene

Industriuka jobber kontinuerlig med spissing og tilpasning for å tilby bedriftene de rette ressursene. Generasjon Z er et resultat av dette arbeidet. Et konsept direkte rettet mot kobling av studenter og bedrifter. Generasjon Z inkluderer egen øy i messehallen, med dedikert scene, eget kafé- og mingleområde og den helt nye rekrutteringsarenaen karrierebørs!

 

Generasjon Z øy i messehallen

Sentralt i messehallen finner du Generasjon Z-øya, et samlingspunkt for studenter, lærere, elever og arbeidsgivere. På øya vil du treffe studenter og personale fra relevante universiteter, fagutdanninger og høyskoler. Studentene viser fram sin kompetanse gjennom både samtaler og i form av prosjekter og modeller de har jobbet med i studietiden.

Generasjon Z-øya har egen scene, kafé- og mingleområde og dedikert område til Karrierebørsen.

Generasjon Z scene

Generasjon Z-scenen er forbeholdt presentasjoner fra studenter og bedrifter som er i rekrutteringsmodus.

Studentene oppfordres til å ta ordet og vise seg fram for sine fremtidige arbeidsgivere, og bedrifter som trenger hoder og hender har anledning til å presentere sine attraktive muligheter for fremtidens problemløsere.

Kontakt Industriuka om du ønsker å få tildelt tid på Generasjon-scenen.

.

Generasjon Z kafè og mingleområde

Industriuka har stort fokus på å skape gode og inkluderende rammer. Generasjon Z-øyas kafé- og mingleområde er en velegnet arena for uformelle samtaler over en kaffekopp, en pust i bakken mellom møter eller en vaffel med din nyeste kundekontakt.

Nettverket ditt er en av dine aller viktigste ressurser. På Industriukas mange møteplasser har du alle muligheter til å både vedlikeholde og utvide det.

.

KARRIEREBØRSEN

Karrierebørsen er en arena for forhåndsavtalte speedintervjuer mellom utstillere og student/jobbsøker. Tilgang og deltagelse inn mot Karrierebørsen er forbeholdt utstillere/sponsorer. Speedintervjuene vil foregå under messedagene, og følger i hovedsak messens åpningstider. 

Midt på Generasjon Z-øyen finner du Karrierebørsen, som er en unik rekrutteringsarena forbeholdt Industriukas utstillere og samarbeidspartnere. På Karrierebørsen vil det foregå forhåndsavtalte speedintervjuer hvor næringslivet tilbyr masteroppgaver, internships, traineeprogrammer og ansettelser i framtidens industriprosjekter. Med utsolgte messehaller og fagkonferanse med meget sterkt felt, tyder alt på at Industriuka 2024 blir større enn noensinne.

Her bør du være – enten du vil rekruttere eller rekrutteres!
Se alle stillinger Slik fungerer Karrierebørsen

 

I FORKANT AV INDUSTRIUKA

Meld inn behov

Trenger du folk eller problemløsing? Lag en tydelig behovsbeskrivelse som danner grunnlaget for dine speedintervjuer på Karrierebørsen. Behovesbeskrivelsen lyses ut på industriuka.no, i nyhetsbrev, sosiale medier og andre relevante kanaler. I tillegg presenteres behovsbeskrivelsene til studenter gjennom samarbeid med universiteter og høyskoler.

Siden det er begrenset antall plasser på Karrierebørsen må antall behovsbeskrivelser avtales direkte med Industriuka.

Motta søkerliste og sett opp møteplan

Når utlysningsperioden er ferdig mottar du en oversikt over de som har meldt interesse. Du  bestemmer selv hvem  du ønsker å møte til speedintervju, og setter opp en prioriteringsliste. Denne returneres til Industriuka. Industriuka setter opp din møteplan på Karrierebørsen og koordinerer gjennomføringen. Alle som har vist interesse for behovsbeskrivelser vil få svar, også de som ikke inviteres til speedintervju.

UNDER INDUSTRIUKA

Finn din plass på Karrierebørsen

Du får tildelt dedikert plass på Karrierebørsen til gjennomføring av dine speedintervjuer. Det er viktig at bedriften stiller med riktig og nok personell, slik at sjansen for god match er optimal.

Gjennomfør dine speedintervjuer

Målet med speedintervju er å etablere et direkte dialog og førsteinntrykk mellom bedrift og kandidat. Det er satt av 15-20 minutter per intervju. Et vellykket speedintervju resulterer i håndfast avtale om videre dialog og prosess mot ansettelse.

 

ETTER INDUSTRIUKA

Følg opp dialogen

I etterkant av arrangementet vil Industriuka følge opp både utstiller og student, for å forsikre oss at opplevelsen blir så god som mulig for begge parter. Alle henvendelser behandles konfidensielt..

Ansett fremtidens problemløsere

Gjennom deltakelse på Karrierebørsen under Industriuka har du kommet tidlig i posisjon, og kan ansette de som skal fylle bedriftens behov i fremtiden, kanskje allerede før behovene oppstår. Gratulerer!