Informasjon til deg som skal være innleder

Velkommen som innleder!

Som innleder under Industriuka 2024 er du med på å løfte de helt sentrale problemstillingene rundt teknologi, klima, industri og politikk. For å sikre at opplevelsen din blir best mulig har vi samlet generell informasjon for innledere her, i tillegg til enkeltvis utsendelse som handler om din deltakelse direkte.

Nøkkelinformasjon for innledere

Før Industriuka

I forkant av Industriuka vil du kontaktes av vårt team, med personlig informasjon om ditt bidrag. Her vil du motta alt du trenger om dag, tid, sted, oppmøtetid, kontaktperson og andre relevante opplysninger.

Du vil også få beskjed om hvordan du sender inn din presentasjon. Vi tar imot presentasjoner på mail eller via filoverføringstjenester som WeTransfer.

Det er viktig at du sender inn din presentasjon så tidlig som mulig. Nærmere informasjon om frister kommer.

 

Ved ankomst

Informasjon om transport, adkomst, parkering og adresse finner du på denne linken.

Ved ankomst Industriuka henvender du deg i den egne resepsjonen for innledere. Denne finner du rett frem til høyre ved hovedinngangen. Her møtes du av vår innledervert, som hjelper deg å finne plassen din, og bistår med mygging/mikrofon og andre eventuelle ting i forkant av innslaget ditt.

Som innleder har du tilgang på dagens konferanselunsj, se i programmet for å se hva alternativene er den dagen du er i aksjon.

Du er selvsagt hjertelig velkommen til å overvære hele konferansen kostnadsfritt, den dagen du selv bidrar i programmet.

 

Etter Industriuka

I etterkant av Industriuka vil vi gjerne få kontakte deg og be om at du evaluerer din opplevelse under arrangementet. Dersom du har spørsmål, tilbakemeldinger eller innspill allerede før evalueringene setter vi stor pris på at du tar kontakt med en av oss. Du finner kontaktinformasjon her.