Praktisk informasjon, overnatting, transport og parkering

Praktisk informasjon

Industriuka arrangeres på mange ulike steder, men kjernearrangementet skjer i Porsgrunn Arena (11. – 13. juni), Ælvespeilet (10. juni) og Ibsenhuset (14. juni). For informasjon om hvor de ulike partnerarrangementene finner sted – se hvert enkelt arrangement under partnerarrangementer.

Adresse Porsgrunn Arena: Kjølnes Ring 62, 3918 Porsgrunn. Google maps-link

Adresse Ælvespeilet: Storgata 164, 3915 Porsgrunn. Google maps-link

Adresse Ibsenhuset: Lundegata 6, 3724 Skien. Google maps-link

Overnatting Transport Parkering

Overnatting

Grenlandsområdet har mange gode alternativer for overnatting, transport og parkering. Både Skien, Porsgrunn og Bamble har flere innbydende og fine hoteller. Industriuka har avtaler med rabatter på overnattingssteder i nærheten. Du booker direkte hos hotellene. Se under for linker og hvordan du får den beste prisen på ditt opphold under Industriuka.

Comfort Hotel Porsgrunn – Knutepunkt Porsgrunn
Moderne og sentralt hotell i Porsgrunn sentrum. Alle rom og fellesarealer på hotellet er nyoppusset.
Book ditt opphold under Industriuka 2024 på co.porsgrunn@choice.no og oppgi kode «Industriuka2024» for rabatterte priser.

Hotell Vic Porsgrunn
Velkommen til en hyggelig og komfortabel overnatting på hjemmekoselige Hotell Vic i hjertet av Porsgrunn.

Under Industriuka tilbyr vi overnatting til rabatterte priser. Trykk på denne lenken booking@vichotel.no og bruk koden «Industriuka2024» for reservasjon og eventuelle spørsmål. Inkludert i prisen får du gratis frokost og ettermiddagskaffe med frukt og kake, kveldsbuffet og parkering. Vi har også 2 elbilladere tilgjengelig for våre gjester.

Vi serverer gratis kveldsmåltid mandag til lørdag kl 18-21. Denne serveres på buffet og består av en enkel varmrett, en suppe, salat, brød/focaccia og et par pålegg. Våre gjester har tilgang til gratis te/kaffe hele døgnet og fri bruk av vårt treningsrom.

Clarion Collection Bryggeparken
Hotell i Skien sentrum, på bryggene ved elva. Gir 15% rabatt ved booking i forbindelse med Industriuka 2024. Book direkte via linken over, og benytt rabattkode «Industriuka2024» i feltet «Legg inn rabatt- eller booking koden din her» for å få rabatten.

Quality Hotel Skjærgården
Beliggende i den idylliske Bamble-skjærgården i Langesund.

For rabatterte priser på overnatting i forbindelse med Industriuka kan koden «Industriuka2024» benyttes. Koden gjelder for overnattinger mellom 10. og 14. juni.

Hotell Fritidsparken
Hotell Fritidsparken ligger midt i Skien fritidspark, som er et av Norges største opplevelses- og aktivitetsanlegg. Hotellet tilbyr 10% avslag på ordinære priser i forbindelse med Industriuka.

For å få avslag må oppholdet bookes direkte via hotellet, via hotell@skienfritidspark.no eller tlf 35 54 10 40

Henriks Hotell
Velkommen til trivelig overnatting og hjemmelaget frokost i Skien.

Konferansedeltagere og utstillere får 25% rabatt på ønsket rom i forbindelse med Industriuka. Legg inn din bestilling til post@henrikshotell.no og bruk koden «Industriuka2024».

Thon Hotel Høyers
Hotellet ligger i gangavstand fra Telemarkskanalen, Telemark Museum, Henrik Ibsens Museum, Brekkeparken samt uteliv og shopping i Skien. Booking skjer via hotellets nettside.

Forenom – egen leilighet for korttidsopphold
Gjennom vår samarbeidspartner Forenom har vi tilgang til en rekke kvalitetsrike innkvarteringsløsninger.

Ta kontakt direkte med «Ana/Juha» for oversikt over hva vi har tilgjengelig i forbindelse med Industriuka.
ana.foca@forenom.com og juha.hamalainen@forenom.com

Transport

Det er godt tilbud av offentlig transport i Porsgrunn.

Tog
Porsgrunn Terminal (Kammerherreløkka) ligger sentralt i Porsgrunn med gangavstand til både byen med alt den tilbyr av hygge og aktiviteter og Porsgrunn Arena, hvor Industriuka finner sted. Du kan bestille togbilletter i appen til Vy |AppStore| og |Google Play|, eller via vy.no.

Buss
Det går ofte busser i Porsgrunn og du kan bestille bussbilletter i appen til Farte |AppStore| og |Google Play| eller via farte.no og vkt.no.

Taxi
Taxi i Porsgrunn kan du nå på 03536, eller via appen TaxiFix |AppStore| og |Google Play|.

Parkering

Parkering, USN sitt område

Industriuka disponerer over 600 parkeringsplasser utenfor arenaen og på USN sitt område. Parkering må skje på oppmerkede plasser, og er gratis. Se Google Maps-plassering her.

Parkeringsmuligheter i Porsgrunn

Vi oppfordrer til å benytte mest mulig kollektivtransport til, fra og under Industriuka, men for de som trenger å benytte bil er det gode parkeringsmuligheter i Porsgrunn – se kartet. Du kan bruke både Easypark og Porsgrunn kommunes egen parkeringsapp for parkering i Porsgrunn. Gjør deg kjent med reglene for sonen du ønsker å parkere i på forhånd så slipper du bot.

Ankomst med bil: E-18, ta av ved Moheim, Telemarksporten og følg skilting i retning sentrum

Stor versjon av bildet under på denne linken.

 

Filmen under viser hvordan parkeringsordningen i Porsgrunn kommune fungerer:

Les mer om parkering, soner, priser og Porsgrunn kommune sin parkeringsapp på denne linken.