Praktisk informasjon

Overnatting, transport og parkering

Interaktivt kart    →

Overnatting

Grenlandsområdet har mange gode alternativer for overnatting, transport og parkering. Både Skien, Porsgrunn og Bamble har flere innbydende og fine hoteller. Industriuka har avtaler med rabatter på overnattingssteder i nærheten. Du booker direkte hos hotellene. Se under for linker og hvordan du får den beste prisen på ditt opphold under Industriuka.

Comfort Hotel Porsgrunn – Knutepunkt Porsgrunn

Moderne og sentralt hotell i Porsgrunn sentrum.  Alle rom og fellesarealer på hotellet er nyoppusset.

Book ditt opphold under Industriuka 2023 på denne linken og oppgi kode Industri23 for rabatterte priser.

Hotell Vic Porsgrunn

Velkommen til en hyggelig og komfortabel overnatting på hjemmekoselige Hotell Vic i hjertet av Porsgrunn.

Under Industriuka tilbyr vi overnatting til rabatterte priser. Trykk på denne lenken booking@vichotel.no og bruk koden Industriuka2023 for reservasjon og eventuelle spørsmål. Inkludert i prisen får du gratis frokost, kveldsbuffet og parkering. Vi har også 2 elbilladere tilgjengelig for våre gjester.

Prisene inkluderer frokost og ettermiddagskaffe med frukt og kake. Vi serverer gratis kveldsmåltid mandag til lørdag kl 18-21. Denne serveres på buffet og består av en enkel varmrett, en suppe, salat, brød/focaccia og et par pålegg. Våre gjester har tilgang til gratis te/kaffe hele døgnet og fri bruk av vårt treningsrom.

Clarion Collection Bryggeparken

Hotell i Skien sentrum, på bryggene ved elva. Gir 15% rabatt ved booking i forbindelse med Industriuka 2023. Book direkte via linken over, og benytt rabattkode Industriuka2023 i feltet «Legg inn rabatt- eller bookingkoden din her» for å få rabatten.

Quality Hotel Skjærgården

Beliggende i den idylliske Bamble-skjærgården i Langesund.

For rabatterte priser på overnatting i forbindelse med Industriuka kan koden «INDU23» benyttes. Koden gjelder for overnattinger mellom 7. mai og  12. mai.

Hotell Fritidsparken

Hotell fritidsparken ligger midt i Skien fritidspark, som er et av Norges største opplevelses- og aktivitetsanlegg.

Hotellet tilbyr 10% avslag fra  .com priser i forbindelse med Industriuka.

For å få avslag må opphold bookes direkte via hotellet, via hotell@skienfritidspark.no eller telefon  35 54 10 40.

Henriks Hotell

Velkommen til trivelig overnatting og hjemmelaget frokost i Skien!

Konferansedeltakere og utstillere får 25% rabatt på ønsket rom i forbindelse med Industriuka. Legg inn din bestilling til denne adressen og bruk koden Industriuka 2o23.

Thon Hotel Høyers

Hotellet ligger i gangavstand fra Telemarkskanalen, Telemark Museum, Henrik Ibsens Museum, Brekkeparken samt uteliv og shopping i Skien.

Transport

Det er godt tilbud av offentlig transport i Porsgrunn.

Tog

Porsgrunn Terminal (Kammerherreløkka) ligger sentralt i Porsgrunn med gangavstand til både byen med alt den tilbyr av hygge og aktiviteter og Porsgrunn Arena, hvor Industriuka 2023 finner sted. Du kan bestille togbilletter i appen til Vy |AppStore| og |Google Play|, eller vi vy.no.

Buss

Det går ofte busser i Porsgrunn og du kan bestille bussbilletter i appen til Farte |AppStore| og |Google Play| eller via farte.no og vkt.no.

Taxi

Taxi i Porsgrunn kan du nå på 03536, eller via appen TaxiFix |AppStore| og |Google Play|.

Parkering

Parkering, USN sitt område

Parkering kan skje på USN sitt område, OBS VIKTIG: Du må gå inn og registrere bilnummeret ditt i resepsjonen hos USN for å unngå bot.

Se Google Maps-plassering her.

Parkeringsmuligheter i Porsgrunn

Vi oppfordrer til å benytte mest mulig kollektivtransport til, fra og under Industriuka, men for de som trenger å benytte bil er det gode parkeringsmuligheter i Porsgrunn – se kartet.

Ankomst med bil: E-18, ta av ved Moheim, Telemarksporten og følg skilting i retning sentrum

Stor versjon av bildet under på denne linken.