Nøkkelen til riktige ansettelser
Jobben. Har du tenkt over hvor mye tid du egentlig bruker på jobben? For de fleste er det en tredjedel av døgnet – en tredjedel av tiden vår. Det er for mye til å ikke jobbe på det riktige stedet. Til å ikke jobbe sammen med de rette folka. Derfor er gode ansettelser viktig. Men hva er en god ansettelse? Spør du oss, er det en hvor både arbeidsgiver og ansatt kan se tilbake på en fin tid. En tid som var både givende og verdifull. Derfor hjelper vi i Batne folk å finne sammen. Det er det vi brenner for. Den kriblingen når brikkene passer. Når folk vi har satt sammen, bare vet at det blir bra. Når det oppstår ekte kjemi – et samsvar mellom evner og behov, mellom personlighet og kultur. Det er dette samsvaret vi har et øye for. Å se en gnist tennes fordi det bare stemmer. Å se starten på et arbeidsforhold som kanskje varer livet ut – eller som de vil tenke tilbake på med glede. Vi kaller det å være nøkkelen til riktige ansettelser. Det klarer vi ved å være lokale, skikkelige og målbevisste støttespillere. Vi tar prosess på alvor, men tar aldri blikket av menneskene. Vi løfter folk frem og gir dem en sjanse, men glemmer aldri arbeidsgivers behov. Vi kjenner mange, men bryr oss om hver enkelt. Slik er vi en lokal døråpner. Slik sørger vi for ansettelser som funker – for både arbeidstaker og arbeidsgiver. Slik skaper vi tider du kan minnes med glede. Velkommen til Batne. Vi hjelper folk å finne sammen.

En lokal døråpner siden 2008
Med tilhold i Skien har teamet i Batne siden 2008 bistått i mange hundre rekrutterings- og vikaroppdrag. Bedrifter og kandidater i Vestfold og Telemark har hatt nytte av våre erfarne rådgivere og vårt utstrakte nettverk av spennende kandidater og bedrifter.

Hvordan lykkes vi?
Lokale: Gjennom å være engasjerte i regionen, være der folk befinner seg – bry oss om og være nysgjerrige på folk og næringslivet blir vi oppdaterte og orienterte. Slik er vi lokale.
Skikkelige: Gjennom et urokkelig fokus på fagkunnskap, grundige prosesser og kvalitet i alle ledd blir vi effektive, trygge og solide. Slik er vi skikkelige.
Målbevisste: Gjennom å være standhaftige, åpne, alltid si hva vi mener og stå på uansett – får vi resultater, utvikling og fremdrift. Slik er vi målbevisste.
Støttespillere: Gjennom å være oppriktig interesserte i folk, glade og hyggelige, gi alle en sjanse og løfte dem frem – blir vi folkelige og motiverende. Slik er vi gode støttespillere.