GREP Grenland

Besøk hjemmeside

GREP Mekanisk AS er en ledende leverandør av mekaniske produkter og tjenester, og har siden 1968 levert kvalitetsproduksjoner til et bredt spekter av bedrifter. Vi tilbyr tjenester som skjæring, knekking, sveising, stansing, montering og galvanisering, og har et komplett mekanisk verksted med moderne maskiner og kompetent personale. Våre ansatte består av industrimekanikere, platearbeidere, maskinarbeidere, teknisk tegner og lærlinger innen industrimekanikk, platearbeid og CNC-operasjon.

GREP Mekanisk AS er en del av GREP Grenland AS, som fokuserer på arbeidsinkludering og fagopplæring. Vi tilbyr lærlingplasser og opplæring i sveisefaget og sveisesertifikater, og samarbeider tett med lokalt næringsliv og NAV for å bidra til arbeidsinkludering og kompetansebygging.

Som en komplett leverandør av platebearbeiding og stålkonstruksjoner, har GREP Mekanisk AS lang erfaring og høy kompetanse innen sitt felt. Vi er stolte av å levere skreddersydde løsninger til kundene våre og ser frem til å diskutere hvordan vi kan møte dine mekaniske behov. Besøk oss på vår stand under Industriuka for mer informasjon og for å se noen av våre produkter og tjenester på nært hold.