HR Prosjekt

Besøk hjemmeside

Om HR Prosjekt AS

HRP har siden etableringen på Hønefoss i 2005 vokst fra 3 til ca. 400 ansatte og er i dag Norges ledende leverandør av konsulenttjenester innen bygg & anlegg. HRP er en av Norges viktigste samfunnsbyggere, og leverer i dag prosjektadministrative tjenester til både offentlige og private aktører.

I 2017 ble HRP kåret til Gaselle for 8. året på rad. I løpet av våre snart 15 år i bransjen har vi høstet solid erfaring med gode resultater. Eiere i HRP er det norske fondet Longship, gründeren Helge Rustand og nøkkelmedarbeidere i selskapet. Vår visjon er å bli Norges viktigste samfunnsbygger.

Som en samfunnsbygger har vi sterk lokal tilstedeværelse over hele Norge, og er en hovedleverandør av prosjektadministrative tjenester til alle typer formålsbygg i norske kommuner. Dette samtidig som vi samarbeider tett med flere norske eiendomsutviklere og entreprenører.

HRP er landsdekkende med hovedkontor i Bjørvika i Oslo – og regionkontorer i hele Norge.

Vi går gjerne nye veier for å sikre de beste løsningene for våre oppdragsgivere. For oss er det viktig å kunne tilby faglig sterke team som kan jobbe med prosjekter fra tidlig utredningsfase, og lede prosjektene gjennom alle faser.