TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell.

Våre kunder jobber primært innen industri, olje & gass, bygg & anlegg og offentlig forvaltning. Kjeden henvender seg til yrkesbrukere, og samarbeider med markedets ledende leverandører.

Med over 500 kompetente rådgivere i Norge bidrar vi til å gjøre våre kunders drift enklere, sikrere og mer lønnsom. Vi bistår i valg av riktige produkter, og skreddersyr optimale leveringsløsninger slik at arbeidet blir utført på en effektiv og sikker måte.

Hos oss strømmer blodet litt fortere når vi kan gi gode råd til kunnskapstørste håndverkere i butikken, når vi i samarbeid med innkjøpsdirektører legger en plan for hvordan man kan redusere kostnader, når vi får inn det siste innen måleverktøy med helt nye funksjoner, eller når vi setter sammen et skreddersydd tilbud i samsvar med kundens daglige ønsker og behov.

Hvis noe går galt eller blir ødelagt på din arbeidsplass, må riktig produkt være tilgjengelig, på eget lager eller kunne leveres veldig raskt. Hvis ikke kan det bli en veldig dårlig dag. Derfor sier vi at et stort utvalg og at leverandørens evne til å velge riktig, kan være avgjørende for kundens arbeidsdag.

TOOLS’ kunder er alt fra små enkeltpersonforetak til store konsern innen industri, olje & gass, bygg & anlegg og offentlig forvaltning. Det er profesjonelle brukere, med høye krav til produktenes ytelse og kvalitet.