GNF / NITO – INDUSTRIUKA: Identitet og attraktivitet

Dato: 10/06/2024, 17:30 - 21:30
Lokasjon: Hotell Vic, Porsgrunn
Arrangør: Grenland Næringsforening og NITO
Meld deg på her

Under Industriuka inviterer Grenland Næringsforening (GNF) og NITO til arrangementet:
Identitet & attraktivitet

Hva får du hvis du blander Abid Raja, Nadia Ansar og unge kvinnelige toppidrettsutøvere? En inspirerende kveld med noe for hodet og hjertet!

Odds Ballklubb kvinner og Gjerpen Håndball kjemper seg mot norgestoppen i hver sin idrett, og skaper identitet og attraktivitet for egen del, og for regionen. Vi får høre fra spillerne hvordan de kombinerer livet som toppidrettsutøver med arbeid/studier, og om deres motivasjon og drømmer.

I hovedpresentasjonen får vi høre Nadia Ansar og Abid Rajas gripende foredrag om skam, skyldfølelse, håp og frigjøring. De vil denne kvelden skildre livet fra de var små og frem til de ble et frigjort ektepar med minoritetsbakgrunn, og de deler historien om omsorgssvikt, mishandling, sykdom og kjærlighet, men ikke minst en historie om å være seg selv. Nadia og Abid gleder seg til å dele sine historier som inspirasjon, og vil med sin personlige og faglige stemme gi deg et innblikk i hvordan man overvinner skam og skyldfølelse for å skape håp og frigjøring. Dette vil du ikke gå glipp av!
ARK bokhandel stiller med bøker, og etter foredraget vil det være mulighet for å kjøpe signerte eksemplarer av bøkene til Nadia og Abid.

Det blir sosialt og mingel i lokalene til Hotell Vic, og om været er fint er det fine områder ute i hagen.
Hotell Vic har åpen bar med alle rettigheter.

Pris med mat: 400,-
Pris uten mat: 300,-
(Drikke kjøpes av den enkelte)

FØRSTEMANN TIL MØLLA. Begrenset med plasser.

Program:

Samarbeidspartner:

Aktiviteter