Foredragsholdere, Industriuka 30. mai

Dag O. Hessen - Universitetet i Oslo

Grenland blir for alvor satt på kartet under våres viktigste møteplass, Industriuka og Vestfold Telemark Energy Conference 2022!

Påmeldingen til messeutstillingen er overveldende, og selskaper fra hele Norge booker nå plass under årets første industrimesse. Disse selskapene kan du møte under arrangementet, foreløpig liste.

Med fokus på forretningsmuligheter i det pågående grønne skiftet, jobbes det med et profilert program rundt høyaktuelle tema og prosjekt fra forskjellige deler av industrien. Noen av de foreløpige hovedtemaene det jobbes med er:

Mandag 30.05: Industripolitikk og finans Tirsdag 31.05: Energi med Seidr energipark, hydrogen, ammoniakk, olje/gass, biokarbon, sol/vind Onsdag 01.06: CCUS med felles CO2-fangst i Grenland, Langskip/Norcem, PyroCO2 og electrofuel Torsdag 02.06: Sirkulærøkonomi med Norners kjemisk resirkulering av plast, SecREEts, utnyttelse av sidestrømmer Alle dager: Teknologi, FoUI, disrupsjon, digitalisering

OGSÅ I ÅR KAN DU MØTE DAG OLAV HESSEN UNDER INDUSTRIUKA

Vi i industrien jobber for å ta klodens utfordringer på alvor. For å justere retningen har vi invitert biologiprofessor Dag Olav Hessen fra Universitetet i Oslo for å se nærmere på klimarettferdighet, klodens behov og hvordan industrien kan bidra for å nå klimamålene.

Vi gleder oss stort til å kunne ønske velkommen til årets viktigste arbeidsuke 30. Mai – 2. Juni 2022.

Dag O. Hessen stiller under Industriuka som en del av innlegget «Trippel bunnlinje for det grønne skiftet», med fokus på Planet.

Vi sees i Porsgrunn!