Aktuelt

Industriuka får Yara med på laget

Yara har inngått en treårig avtale som hovedsamarbeidspartner for Industriuka. Den viktigste møteplassen for landbasert industri gjennom det grønne, digitale skiftet har vært gjennom en sterk vekst siste år: Over 7000 besøkende på ukas ulike arrangementer. Mer enn 600 firmaer registrert som besøkende.

Industriuka er derfor en stor mulighet for å koble aktører, vise frem ny teknologi og påvirke rammebetingelser. Yara har hatt en tydelig rolle på scenen og som partner for teknologiselskaper igjennom de siste årenes utgave av Industriuka. Nå vil de være med å løfte arenaen videre: «For oss som ønsker å være i front i våre industrisektorer er det helt avgjørende å få frem verdens beste tekniske løsninger, konkurranse dyktige rammevilkår og tilgang på smarte hoder både på kort og lang sikt. Derfor tar vi steget opp som hovedsamarbeidspartner for Industriuka. Vi er imponert over den posisjonen Industriuka har tatt på kort sikt, og vi tror vi kan bidra til å løfte dette ytterligere gjennom en langsiktig samarbeidsavtale.

«Yara har en historisk posisjon i norsk landbasert industri. Mye av denne industrien er bygget på skuldrene til Yaras grunnleggere. En slik avtale betyr både økonomisk styrking av Industriuka, og ikke minst tilgang til et nettverk i industrilokomotivet vi tror både Yara, Industriuka og andre deltakere vil tjene på» sier Bård Stranheim, leder av Powered by Telemark som er ansvarlig for Industriuka.

Flere nyheter fra Industriuka