Aktuelt

Klimapositiv innen 2040!

Hva betyr det å bli klimapositiv? Og hvordan blir vi det? Som Norges ubestridt største industriregion må Grenland være med på å lede an i det grønne skiftet, ikke bare regionalt, men nasjonalt og globalt.

Med Industriuka lager vi nå arenaen hvor industri, teknologi, politikk, folk og samfunn møtes for å finne løsninger og sette kursen! Industriuka er ikke bare en møteplass for industrien. Med en stor messe, inspirerende konferanse, massevis av seminarer, frokostmøter og workshops koblet sammen med uformelle møteplasser, sosiale happenings og spennende arrangementer i grenlandsbyene lager vi en arena for alle – enten man er i industrien, i politikken, i akademia eller er borger med interesse for det grønne skiftet.

I årene fremover skal det investeres store summer i og ut fra Grenland. En stor del av dette vil være investeringer i bærekraftige industriprosjekter, og målet er at regionen skal bli verdens første klimapositive  ndustriregion innen 2040. Målet er ambisiøst. Det betyr at samarbeid og satsingsønske må ligge til grunn. For å lykkes er vi avhengige av et utstrakt teknologi- og leverandørsamarbeid mellom bransjer, klynger og regioner, i dialog med politikere, folk og samfunn.

I 2022 samlet Industriuka mellom 3 og 4000 mennesker, nærmere 100 utstillere og nesten 70 innledere fordelt på en rekke aktiviteter over hele Grenland. Målet for 2023 er langt større, kun begrenset av kapasiteten i lokalene.

Sikre deg plass ved bordet allerede i dag. Ta del i kraften til å endre!

Flere nyheter fra Industriuka