Aktuelt

– Vi er på jakt etter godt kvalifiserte damer som vil jobbe med spennende teknologi

– Vi er på jakt etter godt kvalifiserte damer som vil jobbe med spennende teknologi, sier Merethe Pepevnik, administrerende direktør i den norske avdelingen av ENRX.

Induksjonseksperten ENRX trenger flere medarbeidere og benytter den internasjonale kvinnedagen til å oppfordre kvinner til å søke hos dem. Etter flere rekordgode år er bedriften i ferd med å utvide sin virksomhet i Skien, og mange har nok lagt merke til det nye bygget som er i ferd med å reise seg på Bøleveien.

– Her blir det topp moderne, lyse, fine produksjonslokaler, forteller Merethe stolt mens hun viser rundt i det som foreløpig preges av byggestøv og støy. – Nå er vi snart ferdige, og vi gleder oss veldig til å flytte inn i nye flotte kontorer med utsikt til elva, smiler hun.

ENRX har som mål i alle sine lokasjoner rundt i verden om å ha en kvinneandel på minst 20%. I Skien ligger de like foran målstreken.

– Det er aller hyggeligst med et blanda miljø, så vi ønsker flere velkommen, sier Merethe, som særlig oppfordrer kvinner til å søke lederstillinger.

 

 

Flere nyheter fra Industriuka